Pentru vizitatorii nostrii vom oferi:

ATELIERE CREATIVE ADRESATE TUTUROR VARSTELOR

      Vom creea impreuna si vom prezenta obiecte cu destinatie cadouri,Tot impreuna vom realiza produse handmade,folosind tehnici de innobilare a obiectelor vom realiza lucruri deosebite care vor putea cu succes sa fie cadoul oferit unei persoane dragi sau unui partener de afaceri.

           CURSURI- PRIMA SCOALA DE BUNE MANIERE DIN CLUJ-NAPOCA SUB EGIDA ACTIV SOCIALE DEDICATA NOUA TUTUROR

      O alta surpriza placuta speram va fi aceea de a invata impreuna arta de a oferi: Cine? Cui? Cand? Ce? Cum? Vor fi intrebari la care vom gasi impreuna raspunsuri.

      La fel de bine vom putea revedea codul bunelor maniere care in vremea noastra pare uneori uitat intr-un colt plin de praf.

      Arta conversatiei va fi si ea la loc de cinste in programele noastre.

  ACTIVITATI CREATIVE SI REACREATIVE PENTRU TINERELE MAMICI AFLATE IN ULTIMA PARTE A SARCINII

       Inainte de a veni in lume un membru nou a oricarei familii stresul se instaleaza cu multa indrazneala! Cea mai expusa insa este tanara mamica! Prin activitati creative si recreative vom incerca sa alungam aceasta stare din familia voastra si sa-l asteptati pe micutull ingeras cu o stare de suflet cat mai adecvata momentului.

       Pentru realizarea acestui obiectiv vom avea invitati speciali de profil.

INTALNIRI SARTAMANALE CU OAMENI DE AFACERI CLUJENI

       Nu in ultimul rand vom acorda atentie saptamanala oamenilor de afaceri clujeni care vor dori sa ne impartaseasca din experienta si succesul lor!